Vi är alltid intresserade av nya produkter, tävlingsrapporter och tävlingsresultat. Har du någon produkt du vill tipsa om som du tycker vi borde skriva om, fyll i formuläret nedan och skicka oss ett tips. Samma sak gäller för tävlingar, har du varit på en tävling så skicka oss gärna finalresultaten med namn, klubb och placering eller varför inte skriva en racerapport och få den publicerad.

Tänk på:

  1. Vi tar gärna emot foton från tävlingar som till exempel bilder på pallplatserna och bilder på människor i action. Bilder på bilar som kör på banan har vi så det räcker. Vill du skicka in bilder så fyll i formuläret nedan och meddela oss att du har bilder du vill bifoga så skickar vi ett mail. I detta mail kan du sedan bifoga dina bilder. Har du många bilder rekommenderar vi att du använder Dropbox.

  2. Om du skriver en racerapport så ta gärna med lite varvtider, händelser och incidenter, arrangörens genomförande och så vidare. Tänk på att lite humor aldrig skadar! Skicka in texten som oformaterad text och utan infogade bilder, de bifogas vid sidan om.

  3. Om du tipsar oss om olika produkter så glöm inte att ange källa till var informationen kommer ifrån. Har du testat produkten får du gärna skriva ett utlåtande. Är du producent, tillverkare, importör eller generalagent och vill ha en produkt testad och utvärderad så kontakta oss för vidare information. Skickar du ett pressmeddelande så bifoga högupplösta bilder vid sidan om.

  4. Glöm inte att ange källa till de bilder du skickar in. Lämna gärna en beskrivning till vad bilderna föreställer. Ange alltid vem som är fotograf och vem som gett tillåtelse för användandet av bilderna.

  5. Skicka in bilderna i så hög upplösning det går. Bilder från mobiltelefoner godtas om kvalitén är ok.

  6. Glöm inte att ange ditt egna namn. Upprepade tips, racerapporter, bilder och övrigt flitigt engagemang kommer att belönas!