Vi har jobbat intensivt i ett par månader med den nya sidan och är nu väldigt glada att äntligen få öppna upp den för er alla! Mycket har förändrats, layouten är ny, forumet är nytt, systemet undertill är nytt, kort sagt är där mycket som kan gå fel och en hel del som behöver justeras in nu de närmsta veckorna. Därför ber vi er om hjälp, ser ni något som ni inte tycker ser rätt ut är det bara att kontakta oss eller lämna en kommentar.

Tyvärr är det alltid svårt med att få hemsidor att fungera i alla möjliga webbläsare och detta gäller främst Microsofts Internet Explorer. Kör du en äldre version, lägre än IE9, så ser sidan helt enkelt inte lika bra ut som den borde. Vi rekommenderar att ni testar Google Chrome eller Mozilla Firefox, då kommer ni att få se en helt annan sida.

Kommenteringssystemet vi använder heter Disqus och har blivit väldigt populärt den senaste tiden. Du behöver bara en enda profil, som du sedan kan återanvända på alla sidor som använder Disqus (Feber, SvD, SDS med flera). Dessutom kan du skapa en Disqus-profil som är länkad till ditt Facebook- eller Google-konto, vilket gör att du aldrig behöver komma ihåg några inloggningsuppgifter så länge du är inloggad på Facebook eller Google! Samma sak är även möjlig på vårt nya forum, där vi hoppas kunna fortsätta de trevliga diskussionerna från gamla sidan. Vi har däremot gjort ett försök till omorganisation där vi lagt större vikt på olika märken istället för klasser, berätta gärna vad ni tror om upplägget. Vi tänkte även ge möjlighet för team att få en egen del, det är bara att säga till så sätter vi upp det.

Välkomna, hoppas ni trivs lika bra som vi!
/Oscar och Jonas