Säsongen drar iväg i en väldig fart. Denna helgen var de dags för tredje deltävlingen av Sverige Cupen och den ägde rum i Borås. I Borås brukar de alltid regna, iallafall en liten skur men denna helgen hade vi verkligen tur med vädret. Solen sken hela helgen vilket gör att tävlingen är mycket trevligare.

Banan är rätt så snabbt men ändå svår, men förarna klarar det utmärkt. På lördagen kördes kvalen i tur och ordning. För varje kval som gick blev banan allt håligare och gropigare och ett litet misstag kunde kosta många placeringar. Efter alla kvalen var det David Ronnefalk som tog hem TQ.

På söndagen drog finalerna igång. Denna dagen kom motorstoppen åt höger och vänster, vilket var väldigt tråkigt. Mikael Johansson klättrade från kvartsfinalen till finalen och Lukas Jerresand klättrade ett antal finaler han med. När finalen sedan drog igång körde några bilar ihop och några kom iväg bra. En bit in i finalen började motorstoppen komma, vilket gjorde att de kastades om i ordningen. Men snabbt in med bilarna och snabbt ut igen. Med två minuter kvar går började Christoffer Svensson och Mikael Johansson fightas om andra plats. Det blev Mikael Johansson som tog hem andra platsen och Christoffer Svensson blev tredje platsen. Som vinnare denna helgen stod David Ronnefalk.