Det blev då tillslut David Ronnefalk som vann Riksmästerskapet 2011 i Vetlanda. Men det var inte en helt självklart seger. Efter ett misstag som följdes av en runda på taket passade Henrik Nilsson på att ta sig förbi. David trillade ner till en femte plats och fighten stod sen mellan Henrik Nilsson och Christoffer Svensson under en stor del av finalen. Henrik höll första platsen under en längre tid och ökade dessutom avståndet till placering två men tyvärr höll det inte hela vägen.

David Ronnefalk, lugnet själv, körde stabilt och säkert och plockade placering efter placering och till slut knep han första platsen och behöll den finalen ut. Christoffer fick ett motorstopp och rasade i placeringar och efter en stund var det dags igen och Christoffer Svensson var tvungen att bryta på grund av en trasig drivaxel.

Även mellan plats tre och fyra var spänningen olidlig. Efter det att Christoffer Svensson fick bryta, bumpade Mikael Johansson upp till en tredje plats, tätt följd av Linus Thern, som imponerade med sin körning med tanke på att han inte kört många tävlingar denna säsong och än mindre tränat. Linus gick om och såg ut att sluta på en tredje plats men när det bara återstod en minut av finalen gick Mikael Johansson om och tog tredje platsen i Riksmästerskapet 2011.

Hela resultatlistan hittar ni på http://swe.letsrace.se/