Profilera ditt företag med en annonsplats här på sidan. Med en annonsbanner syns du dygnet runt, året runt.

Vi erbjuder annonsplatser på minioffroad.se i två olika storlekar och placeringar.

Med denna stora annonsbanner får du en centralt placerad annonsplats, högt upp på sidan i blickfånget för besökarna, en så kallad “First screen” placering. Styrkan i denna bannerstorleken och dess placering är att den kan göras mycket slagkraftig med till exempel en lättare animation för att skapa uppmärksamhet och ytterligare intresse. Det finns möjlighet att på ett relativt litet utrymme få ut ett stort budskap i både text och bild. Detta gör annonsbannern otroligt värdefull även om den inte skulle generera i ett klick, informationen har trots allt ändå nått ut till besökarna.

Som ett alternativ till den stora annonsplatsen finns en stående lite mindre annonsplats i den högra kolumnen. Även denna placering har en central placering på sidan men kräver att användaren rullar ner en bit på sidan.

Det går att kombinera dessa två annonsplatser för maximal synlighet och skärmtid.

Tjänster

Vi kan även erbjuda en anpassad exponering av annonsbanners i forumet, det vill säga att en annonsbanner för en specifik produkt exponeras i den forumdel som behandlar just den produktekategorin. På det viset når ni ut direkt med information till kunden som söker information inom en specifik kategori.

I priset för Er annonsplats ingår även en tjänst som ger Er möjligheten att själva byta ut Er annonsbanner. Detta kan göras obegränsat antal gånger. Utöver detta så har ni även möjlighet att få ut statistik över era annonsplatser, till exempel skickad till er via mail.

För annonskampanjer, “takeovers” och produktevents, kontakta oss för olika lösningar.

Paralellannonsering med Let’s Race

Vi erbjuder även så kallad paralellannonsering vilket innebär att Er annonsbanner även syns på sajten Let’s Race. Denna kombination kan erhållas i olika sammanställningar och specialanpassas för just Er.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om priser, debiterings- och annonseringsvillkor och diskussioner om anpassade lösningar för er annonsering.